x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

25 Iul 2005   •   00:00
CLASS ONE BY CHAUMET. Chaumet si-a mentinut reputatia in ceea ce priveste stilul si calitatea, incepand bine anul 2005. Colectiile prezentate de Chaumet au dovedit potentialul creativ al casei, inregistrand foarte multe comenzi. Pe 30 iunie, Chaumet a lansat Class One Turqoise Blue - un ceas din otel inoxidabil, cu sistem de miscare ETA din quartz si diamante. Noul ceas Chaumet este o adevarata opera de arta: cadran din turqoise translucid, cu cifre romane, incrustat cu diamante si safire, curea din material plastic turqoise, rezistent la apa pana la 100 m adancime. Chaumet face parte din grupul LVMH MoIt Hennessy Louis Vuitton. Celelalte marci ale grupului TAG Heuer, Zenith si Fred au avut de asemenea rezultate foarte bune in special in SUA, Asia si Franta. Louis Vuitton este lider in industria produselor de lux, iar in aprilie a raportat o crestere de 11% a vanzarilor, pe fondul dezvoltarii performantelor in toate sectoarele de activitate ale grupului.

MORESCHI SI-A RECONFIRMAT INTERESUL PENTRU ROMANIA. Compania Moreschi si-a confirmat interesul pentru Romania prin deschiderea unui magazin in cadrul Luxury Department Store dezvoltat de CPP Management Consultants Ltd. Compania, cu o veche traditie in producerea pantofilor, a fost infiintata in anul 1946 si activitatea sa a fost in permanenta axata asupra productiei manuale, ce asigura calitatatea desavarsita a produselor. Astazi, Moreschi produce zilnic peste 1.000 de perechi de pantofi, toate activitatile legate de design, taierea pielii si coasere, ambalare si expediere facandu-se in cadrul companiei, sub supravegherea atenta a expertilor. Pantofii Moreschi sunt renumiti in intreaga lume, atat pentru calitatea deosebita a pielii utilizate, cat si pentru atentia deosebita care se acorda fiecarei perechi de-a lungul procesului de productie.

ASPREY & GARRARD CAUTA INVESTITORI. Compania Asprey & Garrard a numit banca americana Citigroup sa o ajute in programul de expansiune dorit de conducere si sustinut de toti actionarii acesteia. In acest sens, Asprey spera sa mai deschida 10 magazine in urmatoarele 12 luni, iar Garrard planuieste o extindere cu inca 5 magazine.

×
Subiecte în articol: high-life