x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

16 Iul 2005   •   00:00

16 iulie 2005

UN NOU PARFUM FEMININ ROBERTO CAVALLI. Grupul ITF (Cavalli, Ferre) se pregateste sa introduca pe piata un nou parfum de dama ce poarta semnatura Roberto Cavalli. Dupa "Roberto Cavalli" si "l’Oro", "Serpentine" va imbogati universul feminin Cavalli cu un parfum construit in jurul florii de tiara si al chihlimbarului, dar si cu note de mango si mandarin. Realizata de Jacques Cavallier, creator la Firmenich, "Serpentine" va dezvalui natura sa senzuala intr-un flacon semnat Serge Mansau si ornat cu un sarpe, simbol prezent pe fiecare dintre creatiile de parfumerie Roberto Cavalli. Pretul pentru un flacon de 100 ml apa de parfum va fi de circa 80 de euro.

RALPH LAUREN PE "VAL". Grupul de vestimentatie de lux Ralph Lauren a inregistrat in exercitiul anului 2005, incheiat in luna aprilie, un rezultat net in crestere cu circa 12,5%, respectiv 190,4 milioane de dolari. Cifra de afaceri a grupului a progresat cu 24,7%, respectiv 3,3 miliarde de dolari. Totodata, reteaua de distributie a crescut de la 261 la 278 de magazine intre aprilie 2004 si aprilie 2005. Pentru 2006, grupul se bazeaza pe o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 5%.

HILTON A DESCHIS O STATIUNE DE 6 STELE. Statiunea de pe Insula Rangalifinolhu (Maldive) s-a redeschis la 27 iunie, dupa o investitie de circa 35 milioane de dolari a lantului hotelier Hilton. Renovarea acesteia s-a facut intr-o statiune cotata la 6 stele cu facilitati demne numai de superlative: primul restaurant subacvatic din lume, cele mai luxoase vile pe plaja din Maldive si un centru Spa suspendat deasupra apei cu 21 de vile, un restaurant si camere de tratament, primul de acest gen din Maldive. Carsten Schieck, directorul statiunii, declara ca Hilton va propune trei experiente diferite in cele doua insule, Rangalifinolhu si Rangali, oferind oaspetilor optiunea de a sta in Water Villas (vile pe piloni in apa), Beach Villas (vile cu piscina proprie) sau de a se retrage in mediul de Spa.

×
Subiecte în articol: high-life