x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

15 Iun 2005   •   00:00
EVENIMENT DE ARTA. In perioada 13-20 iunie are loc la Galeria Art Expo, etajele 3 si 4 din incinta Teatrului National, Expozitia Universitatii de Arta, Facultatea de Arte Plastice si Facultatea de Arte Decorative si Design. Aici sunt expuse lucrarile de diploma si de masterat ale absolventilor tuturor sectiilor: grafica, pictura, sculptura, foto-video, murala, ceramica, sticla, metal, moda, design, scenografie.

BUSINESS DESIGN. Un eveniment interesant pentru membrii comunitatii de design din Romania este Scoala de vara cu tema "Business Design - Made in Italy Innovation", organizata de Domus Academy (www.domusacademy.it). Fundatia Romana pentru Design va informeaza despre aceasta manifestare educationala ce va avea loc la Milano intre 4 si 15 iulie 2005.

EXPO CAMEX. In perioada 23-26 iunie are loc la Baia Mare Expozitia nationala de constructii si instalatii CAMEX, eveniment organizat de-a lungul anului in 11 orase din Romania: Brasov, Iasi, Constanta, Sibiu, Targu-Mures, Baia Mare, Galati, Craiova, Timisoara, Suceava, Ploiesti. Anul 2004 a insemnat si prima participare a firmelor romanesti, sub pavilion CAMEX, la Expozitia Internationala Moldoconstruct, Chisinau.

×
Subiecte în articol: high-life