x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

06 Iun 2005   •   00:00

  • 7 iunie 2005
  • GARNIER LANSEAZA. Pielea se deshidrateaza frecvent din cauza caldurii, soarelui, chiar si din cauza aerului conditionat. Tenul isi pierde hidratarea naturala si devine mai aspru. Garnier propune o noua gama de ingrijire a tenului. Crema hidratanta intensiva 24 h cu extract pur de struguri Total Fresh.
    Extractul de struguri, bogat in saruri minerale si oligoelemente, e un puternic hidratant celular ce reda prospetimea pielii si o tonifica. Apa vie de mere poseda proprietati antioxidante pentru a proteja pielea. Hidratata pentru 24 h, pielea ta e mai supla si mai plina de sanatate. Total Fresh e disponibila in 3 variante:
    Total Fresh pentru ten uscat si sensibil hidrateaza si calmeaza pielea. Crema contine extract pur de struguri, apa vie de mere si vitamina E. Eficacitate dovedita: hidratare 24 h; deshidratare: +77%; catifelare: +65%; protectie: 89%. Total Fresh pentru ten normal si mixt hidrateaza si tonifica pielea. Crema contine extract pur de struguri si vitaminele E si B5.

    Total Fresh - fluid hidratant intensiv 24 h; Fluidul hidratant intensiv Garnier Total Fresh este mai mult decat un simplu hidratant: textura sa de tip gel in apa, foarte proas-pata, confera pielii o senzatie unica!

    STILA. Marca profesionala de machiaj a starurilor, VIP-urilor, modelelor si make-up artistilor... acum si in Romania. Stila inseamna stil si calitate. Gama de produse multumeste si cele mai pretentioase clientele. De la rujuri in tendintele cromatice ale sezonului, farduri de pleoape catifelate, farduri de obraz, pudre care ilumineaza, creioane colorate de ochi si de buze, toate in ambalaje cat mai expresive, cu bun gust si usor de folosit. Aceasta marca sta sub umbrela Estee Lauder Inc. care mai produce marci ca Estee Lauder, Clinique, Aramis, Mac, Boby Brown, Aveda, Orgins, Bumble & Bumble, Michel Kors, Tom Ford...
    Stila va fi prezenta in Romania in Beauty Shop Sephora. Aceasta marca nu e doar una cu traditie consacrata, ci reprezinta spiritul unei filozofii indreptate catre viitor. Laboratoarele de cercetare si dezvoltare de la Mellville, New York, ofera companiei solutii indraznete printr-o abordare stiintifica in exclusivitate Estee Lauder. In magazinele in care sunt prezentate produsele marcii se poate beneficia de lectii de machiaj sau machiaje pentru ocazii speciale efectuate de experti care va vor indica ultimele tendinte, culori si stiluri de machiaj, potrivite fiecarei tipologii personale.

    FRUMUSETE. Crema Fundamentala pentru Frumusete, vedeta cremelor pentru frumusete! Tonifiaza pielea obosita si fara vitalitate; este o crema vitaminizata extrem de fina, bogata in ingrediente active cu proprietati regenerante exceptionale. Printre acestea se afla extractul din fabulosul "arbore de piele" Mimosa Tenuiflora care reface surprinzator resursele pielii. Infrumusetarea va deveni o adevarata placere gratie cremei si texturii sale fondante.

    ×
    Subiecte în articol: high-life total fresh