x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

01 Iun 2005   •   00:00

  • 2 iunie 2005
  • FRIGIDERE DE 60 DE CENTIMETRI. Indesit a lansat pe piata romaneasca o noua gama de aparate frigorifice cu latimea de 60 cm. Cu aceasta ocazie, compania a anuntat participarea la cel mai mare eveniment de arta publica din lume: Cow Parade, care se desfasoara la Bucuresti pe toata durata verii. Frigiderele poarta semnatura designerului italian Giorgetto Giugiaro. Aparatele sunt dotate cu display si au marginile rotunjite.

    VANZARI DE TELEFOANE. Germanos estimeaza vanzari in crestere cu peste 20% pana la sfarsitul anului 2005. Volumul vanzarilor filialei romanesti a grupului va depasi 75 milioane de euro la finele acestui an, comparativ cu 61 milioane de euro in 2004. In cursul lui 2005 se intentioneaza deschiderea a 22-25 de magazine noi.

    NU SE SPARGE, NU SE UDA. Gigantul japonez KDDI a prezentat un nou model de telefon 3G, botezat "G’zOne". Celularul este produs de Casio Computer sI este echipat cu camera digitala de un megapixel, sistem de localizare prin satelit (GPS) si compas electronic. Partea cea mai interesanta este ca rezista la socuri puternice si nu pateste nimic daca este scufundat in apa. Modelul va aparea pe piata japoneza in iulie, dar nu a dat nici un termen pentru disponibilitatea sa in Europa.

    Grupaj realizat de Cristian Ionita

    ×
    Subiecte în articol: high-life