x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

16 Mai 2005   •   00:00

  • de
  • 17 mai 2005
  • HI SHINE LIP TREATMENT DE LA THE BODY SHOP. Ingredientele hidratante au fost combinate cu pigmentii de culoare si a rezultat un produs de calitate superioara, care ofera buzelor tot ceea ce si-au dorit vreodata: maxima hidratare, stralucire si un look sexy. Uleiul din nuc de marula din Nicaragua este raspunzator pentru hidratarea si ingrijirea in profunzime a buzelor, iar glossul cremos si delicat lasa buzele sexy, numai bune de sarutat.

    MENNEN SPEED STICK 24/7 FRESH RUSH. Mennen Speed Stick 24/7 ofera trei beneficii: protejeaza impotriva mirosului neplacut al transpiratiei si elimina senzatia de umezeala, contine substantele active cu eliberare controlata care dozeaza efectul antiperspirantului timp de 24 de ore, in functie de intensitatea efortului sau de stres.

    WELLAFLEX CURLS &WAVES. Wella lanseaza o noua gama de produse de styling pentru bucle si par ondulat - Wellaflex Curls&Waves. Aceasta contine spuma de par si fixativ, special concepute pentru a oferi vizibil mai multa elasticitate si fixare de durata. Coafurile cu bucle si onduleuri revin in forta pe podiumuri si in prezentarile de moda in sezonul primavara/vara 2005. Noul trend iti pune in valoare buclele naturale! De acum nu va mai fi nevoie sa-ti intinzi buclele de fiecare data cand vrei sa impresionezi. Wellaflex Curls&Waves iti ofera un look natural si bucle jucause pentru intreaga zi! Specialistii Wella au studiat cu atentie caracteristicile parului ondulat, cautand in permanenta solutii pentru nevoile speciale ale acestuia. Astfel, ei au creat produsele din gama Wellaflex Curls&Waves - spuma de par si fixativ - cu formula inovatoare Flex’ Curl. Aceasta contine o combinatie de trei polimeri activi care asigura bucle bine definite, cu fixare flexibila pana la 24 de ore. Fixare flexibila pentru intreaga zi.

    WELLATON, Culoarea care te prinde! Wella, expertul in ingrijirea parului, iti ofera intr-un pachet complet de vopsire tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine o culoare intensa, de durata si plina de vitalitate. De doua ori mai bine! Acum este de doua ori mai usor sa iti schimbi culoarea parului: beneficiezi de calitatea produselor Wellaton si de setul complet de vopsire de la Wella pe care ti-l oferim cadou. Setul contine cele doua instrumen-te pentru vopsit de care ai nevoie: un bol in care iti poti pregati singura amestecul colorant si o pensula multifunctionala. Aceasta poate fi folosita la pieptanarea parului, amestecarea colorantului si oxidantului si aplicarea usoara a vopselei.

    ×
    Subiecte în articol: high-life