x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Investitie - LDS se deschide in 2007

Investitie - LDS se deschide in 2007

de Catalin Budescu    |    16 Iul 2005   •   00:00

Lucrarile de constructie pentru proiectul Luxury Department Store (LDS) din Bucuresti sunt programate sa inceapa in primavara anului 2006 si se vor finaliza in februarie 2007.
Inaugurarea constructiei se va realiza in etape, culminand cu deschiderea oficiala a acesteia la sfarsitul lui iunie 2007.
De altfel, pentru prima data in Europa de Est, marci de lux din Statele Unite si-au manifestat interesul pentru a fi incluse in Luxury Department Store.

DIRECT SI IN FRANCIZA. O treime a constructiei (aproximativ 2.400 mp) va fi operata de investitor printr-un contract de management incheiat cu firma CPP si va include francize mono brand ale unor importante case de lux italiene si franceze. Restul constructiei va fi inchiriat unor case de lux care nu opereaza in sistem de franciza.
Proiectul include si un spatiu alocat unui SPA de lux, precum si un restaurant si un Ball Room - cel mai mare din Bucuresti, care va gazdui toate marile evenimente ce se vor organiza in cadrul Luxury Department Store. Acesta reprezinta, de altfel, cel mai mare proiect de retail din industria de lux din Europa Centrala si de Est si va cuprinde numai marci de top si colectii first line.

×
Subiecte în articol: high-life