x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion La Dior - Galliano sarbatoreste triumful imaginatiei in haute-couture

La Dior - Galliano sarbatoreste triumful imaginatiei in haute-couture

de Catalin Budescu    |    25 Iul 2005   •   00:00

Colectia prezentata de Galliano la saptamana modei de la Paris a celebrat 100 de ani de la nasterea lui Christian Dior, fiind considerata un adevarat triumf al imaginatiei si maiestriei in haute-couture.

Show-ul a creat unul din acele momente de rara emotie, care l-au facut pe Bernard Arnault, presedintele LVMH - care detine casa Dior, sa declare ca a fost atat de impresionat incat nu si-a putut stapanii lacrimile. Prezentarea a depasit cu mult marile "hit-uri" Dior, toti cei prezenti in sala exclamand pe drept cuvant "nemaipomenit", "fantastic", "minunat", intrucat Galliano s-a autodepasit, dupa cateva sezoane de incercari de a introduce pe piata un couture mai comercial, mai practic.

MOMENT DE GLORIE. Galliano revine asadar la adevarata sa valoare. A fost de altfel un moment extrem de important pentru Galliano, care tocmai a aniversat 45 de ani, straduindu-se sa faca un spectacol de luat in seama intr-o lume a modei in permanenta schimbare. Astfel a reusit sa creeze un moment de savoare - chiar de visare. Avandu-l pe ministrul francez al Culturii, Renaud Donnedieu, asezat in primul rand din sala, show-ul Dior a reprezentat un moment de glorie pentru couture-ul francez aflat in dificultate in momentul de fata.

×
Subiecte în articol: high-life