x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Luxury Department Store prinde viata

Luxury Department Store prinde viata

de Catalin Budescu    |    18 Iun 2005   •   00:00
Luxury Department Store prinde viata

Compania CPP Management Consultants Ltd. a anuntat desemnarea investitorului pentru proiectul "Luxury Department Store Bucharest" ce urmeaza sa fie construit in Capitala.

Astfel, o companie de investitii din cadrul holdingului Grivco va fi cea care va dezvolta acest proiect in totalitate, operand, de asemenea, si o parte din francizele caselor internationale de lux ce vor fi prezente in cadrul mall-ului. Totodata, CPP Management Consultants, initiatoarea acestui proiect, va reprezenta la randul ei in exclusivitate compania de investitii atat in relatiile cu casele internationale de lux, cat si in relatiile cu media nationala si internationala.

ULTRACENTRAL. In acest moment, pentru constructia cladirii se au in vedere cinci posibile locatii ultracentrale. Totodata, cei care administreaza acest proiect poarta inca negocieri aflate in diverse stadii si cu alte branduri internationale de lux in afara celor care si-au facut deja publica intentia de a intra pe piata din Romania.

Detalii referitoare la marcile prezente, precum si la locatia exacta a acestui mall universal de lux urmeaza sa fie facute publice incepand cu 1 octombrie 2005. Luxury Department Store Bucuresti va avea o suprafata de aproximativ 5.000 mp, urmand sa includa diferite marci de top din domenii diverse: de la imbracaminte, bijuterii, accesorii, cosmetice, HI-FI, mobilier si decoratiuni interioare pana la restaurante de lux. Branduri ca Armani, Ferragamo, Valentino, Gucci, Yves Saint Laurent, Givenchy sau Chanel, Dior, Burberry, alaturi de alte nume mari ca Alexander McQueen, Stella McCartney si-au manifestat deja interesul pentru deschiderea de magazine direct sau in sistem de franciza in noua locatie.

×
Subiecte în articol: high-life