x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Nana Falemi: "La noi inca este snobism"

Nana Falemi: "La noi inca este snobism"

de Catalin Budescu    |    Otilia Vintilă-Bolchiş    |    08 Iul 2005   •   00:00
Nana Falemi: "La noi inca este snobism"

Exoticul fotbalist prefera Armani, Diesel, Paul Smith si Prada. Gusturi rafinate si idei elevate care denota o personalitate complexa si un stil original.

Jurnalul National: Spune-mi din experienta ta care sunt cele mai importante calitati pentru formarea unei imagini de succes?
Nana Falemi: Dupa parerea mea, pentru formarea unei imagini bune, pozitive, caci despre asta vreau sa vorbesc, succesul are un rol important. Cel care vrea sa-si formeze o buna imagine, trebuie sa fie inteligent, sa aiba si sa-si manifeste personalitatea, atat in domeniul sau de activitate, cat si in societate, sa dea dovada de bun-gust in orice situatie, sa aiba o conduita corecta.

Ce parere ai, poti sa-ti formezi in Romania un stil fara prea multi bani?
Pana acum cativa ani, in Romania puteai sa-ti conturezi un stil, cu bani putini, dar si gusturi putine, caci gradul de cultura in materie era de o saracie precambriana. In ultima vreme, o data cu patrunderea si promovarea mostrelor de stil de bun-gust, ale societatilor evoluate, am inceput sa ne slefuim si este din ce in ce mai dificil sa acceptam orice. Totusi, nu cred ca se poate inca vorbi despre crearea unui stil in Romania, caci daca in societatile evoluate, cu vechi traditii, tabieturi, aceasta a devenit o nevoie fiziologica, la noi inca este snobism, ori stilul vine din persoana, din ceea ce simte si apoi se contureaza in exterior, pe cand la noi este invers, inca.

Doua vorbe despre felul tau de-a fi.
Sunt o persoana simpla, directa si foarte comoda.

Preferinte


Care sunt obiectele vestimentare in care te simti cel mai bine?
Fiind extrem de comod, aspectul practic este foarte important pentru mine. Asta ma face sa prefer imbracamintea lejera, de tip sport, in majoritatea timpului.

Care este casa de moda preferata? Dar parfumul?
In materie de vestimentatie, nu am o casa preferata. In ultima vreme Armani, Diesel, Paul Smith, Prada, pentru accesorii, Boss m-au facut sa investesc la ei. In materie de parfumuri mi-e greu sa aleg, dar pentru Polo Sport al lui Ralph Lauren, Dune al lui Dior, Emporio al lui Armani, Jill Sander si Chique al lui Carolina Herera am unele slabiciuni.

Fiecare om are setate niste valori la care se raporteaza. Tu la ce valori te raportezi?
Pentru mine omenia este esentiala, apoi vin inteligenta, perseverenta si bunul-gust. In toate trebuie sa existe o armonie. Poate sa-ti placa o femeie care arata perfect, dar este vulgara sau merge stramb?!

Daca nu ai fi jucat fotbal, ce altceva ai fi facut ?
Nu stiu, dar sunt multe lucrurile pe care as fi putut sa le fac. La scoala imi placea sa invat, aveam rezultate bune si as fi putut opta pentru orice cariera, dar fotbalul este sufletul meu, este modul in care imi place sa ma exprim.

×
Subiecte în articol: high-life