x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Schimbare totală de look pentru Giulia. Vezi aici cum arată!

Schimbare totală de look pentru Giulia. Vezi aici cum arată!

de CS    |    19 Oct 2012   •   09:30
Schimbare totală de look pentru Giulia. Vezi aici cum arată!

Aseară, deschiderea noului magazin BSB din centrul Bucureştiului a fost unul dintre punctele de mare interes pentru cei pasionaţi de haine şi modă. Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi Giulia, care a surprins cu un nou look.

Cunoscută în rândul publicului ca fiind o brunetă veritabilă, Giulia, consiliată de către echipa ei, a decis că este momentul pentru o schimbare radicală de imagine. La curent cu cele mai noi trenduri în materie de hair styling, cântăreaţa a devenit blondă.

“Plănuiam această schimbare de ceva vreme, acum am simţit că este momentul să fac asta! Îmi place să mă joc cu felul în care arăt  pentru că aşa nu mă plictisesc niciodată”, a declarat artista.

Îmbrăcată lejer, cu o rochie neagră din cea mai noua colecţie BSB şi o geacă de piele, Giulia şi-a accesorizat ţinuta cu un plic negru şi câteva brăţări, iar succesul a fost garantat. Aflată în pragul lansării unui nou single, cântăreaţa îşi pregăteşte cu mare atenţie fiecare pas în ceea ce ­priveşte imaginea ei.

×
Subiecte în articol: look giulia schimbare blonda