x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Sfaturi pentru un machiaj perfect în zilele de vară

Sfaturi pentru un machiaj perfect în zilele de vară

28 Mai 2014   •   10:31
Sfaturi pentru un machiaj perfect în zilele de vară

Vara se apropie si e timpul sa va aratam cateva tehnici care va vor ajuta sa aveti un machiaj perfect, in ciuda temperaturilor ridicate din afara.

Pregatiti pielea pentru aplicarea machiajului:
In timpul acestui sezon, concentrati-va pe un aspect cum un machiaj cat mai subtil. Dar, daca aveti nevoie de un machiaj mai “greu”, trebuie mai intai sa curtati bine pielea cu spuma, gel sau orice altceva. De preferinta, compozita produsului sa nu contina alcool.

Baza
Alegeti un anticearcan sau un fond de ten care permite pielii sa respire. Astfel, porii de pe fata va fi blocati si machiajul va dura mai mult timp. Fondul de ten si pudra trebuie sa fie aplicate cu o perie sau un burete, pre-umezit intr-un tonic, care va umezi si mai mult pielea.

Ochi
Subliniati ochii cu nuante naturale si cu texturi mai usoare. Aplicati umbre in foma lichida in culoarea dvs preferata. Imediat dupa aceea aplicati mascara si folositi un creion dermatograf, deoarece se usuca foarte repede. De preferinta, in timpul lunilor de vara se poate avea incredere in machiajul rezistent la apa (rimel, dermatograf). 

Citește continuarea pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia machiaj