x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Sore, efect maxim cu ajutorul unor cizme cu paiete!

Sore, efect maxim cu ajutorul unor cizme cu paiete!

19 Apr 2018   •   12:00
Sore, efect maxim cu ajutorul unor cizme cu paiete!

Aflată în promovarea noului său single, ”Sărută-mă și taci”, Sore este foarte activă pe rețelele de socializare și în platourile emisiunilor de televiziune. Aparițiile cântăreței sunt de fiecare dată admirate și comentate de către numeroșii săi fani, iar admiratoarele se inspiră din ținutele sale vestimentare. 

Recent, Sore a reușit să transforme o pereche de cizme din paiete, material considerat de unii ca fiind prea sclipitor, într-o piesă statement al unei ținute de zi. 

Artista a obținut un efect ”street glamorous”, mixând o rochie mulată și un sacou supradimensionat în carouri cu o pereche de cizme din paiete argintii, creată de designerul Eugeniu Garkoniță. Încălțările au fost făcute la comandă pentru Sore, la sediul fabricii Garkony, fiind mărimea 39 și cu lungimea de 80 de centimetri.

”Sore a echilibrat perfect ținuta sa, reușind să integreze o piesă strălucitoare precum cizmele din paiete, într-o ținută casual, această idee fiind o adevărată sursă de inspirație”, a arătat designerul Eugeniu Garkoniță, ale cărui creații, genți și încălțăminte, sunt purtate și de alte vedete precum Diana Munteanu, Giulia, Anna Roman sau Carmen Negoiță. 

×