x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tendinte capilare

Tendinte capilare

de Maria Alexe    |    02 Sep 2005   •   00:00
Tendinte capilare

Stilistii au avut grija sa ne pregateasca noile orientari in materie de par pe sezonul ce ne bate la usa. Influente dictate de conjunctura sociala actuala si in armonie perfecta cu tendintele vestimentare.

Aerul tomnatic ne aduce o imagine cat mai naturala si degajata. Naturaletea inseamna stil, eleganta, splendoare in culori briliante de castaniu, ce adauga parului un strop de lux intr-o maniera naturala. Tonurile calde, ce reflecta perfect natura, sunt un omagiu adus frumusetii feminine.

NATURAL. In acest nou sezon se poarta parul lung purtat cat mai natural si firesc, dar intr-o linie curata, chiar drept. Bineinteles, cel mai mult se poarta parul curat si ingrijit. Parul sanatos straluceste, da acel aer plin de viata. Parului trebuie sa i se acorde aceeasi atentie ca si pielii si pentru mentinerea sanatatii lui trebuie investit in produse cu adevarat de calitate, profesionale, cu un grad mare de protectie. Cele mai bune produse de ingrijire si protectie sunt cele pe baza de keratina si care se vand strict in saloanele de specialitate.

USOR. Imaginea per ansamblu a unei coafuri moderne in aceasta toamna nu e intreaga stiinta. Totul s-a simplificat. Dupa spalare si aplicarea diverselor produse care dau stralucire firului, parul se usuca cu capul in jos pentru volum si cu un pic de indemanare acest efect se poate realiza cu ajutorul unei perii mari si dese. Si in plus poti obtine niste bucle lejere, care curg gratios pe umeri. Dupa acest proces se poate aplica un pic de produs care textureaza parul.

IN JOACA. Pe podiumurile de prezentari internationale, stilistii au folosit bentite cu care s-au jucat neglijent.

Cea mai la moda imagine si coafura a fost aceea in care manechinele si-ar fi prins in fuga parul intr-un coc sau coada de cal joasa, suvite rebele marcandu-le conturul fetei. Nu e nevoie de o avere sau sa se ajunga la stilistii de top pentru obtinerea unui par senzational, care sa arate ca pe podiumuri. Nu se poarta parul incarcat de produse fara miscare, se poarta parul plin de viata.

TOP


"Nu e nevoie de o avere sau sa se ajunga la stilistii de top pentru obtinerea unui par senzational, care sa arate ca pe podiumuri. Nu se poarta parul incarcat de produse fara miscare, se poarta parul plin de viata"
×
Subiecte în articol: high-life parul