x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Top 3 ghetele iernii 2017-2018!

Top 3 ghetele iernii 2017-2018!

31 Oct 2017   •   11:51
Top 3 ghetele iernii 2017-2018!

Exista o impresie general valabila ca este mult mai dificil sa te imbraci bine ca barbat, decat ca femeie. De ce? Poate pentru ca in cazul reprezentantelor sexului frumos apar foarte multe informatii despre tendinte, stiluri, styling si o si mai mare apetenta pentru acest tip de background fashionistic. De laudat in ultima perioada este dorinta crescuta a barbatilor de a fi in trend, de a-si construi un stil vestimentar autentic si cat mai urban. Si ce poate cel mai bine sa defineasca personalitatea celui care il poarta, ce poate strica sau ridica o tinuta instant? Fara doar si poate incaltamintea, acel touch final, ce adauaga atitudine oricarui outfit masculin.

Cum stii care este perechea de cizme sau ghete perfecta pentru toamna-iarna 2017? Nu numai ca trebuie sa te simti bine in ele, dar trebuie sa arate si spectaculos de cool!

Ceea ce designerii au subliniat prin tendintele in moda masculina din acest sezon, este ca lookul final reprezinta un joc creativ cât se poate de frumos şi neaşteptat. Propunerile internationale pentru ghetele sezonului 2017-2018 nu s-au lăsat mai prejos şi ne-au prezentat o paletă  largă de ansambluri compuse şi coordonate perfect.

B-mall.ro iti propune cele mai noi modele de ghete si cizme masculine ale acestei toamne care indeamna la experimentare si avangarda! Iata cateva dintre ele:

 

Practice, robuste și cool, iata trei cuvinte ce descriu perfect bocancii sezonului toamna iarna 2017. B-mall.ro ti-i propune in clasicele variante negru sau maron, dar ridica stacheta stilistica cu noile modele colorate in bordo, rosu, galben ori metalizate sau cu accente grunge.

Dsquared2 

https://www.b-mall.ro/dsquared2-turkish-biker-moto-boot-2755710.nero-47835214.html

 

Daca sunteți în căutarea unor ghete robuste si functionale? Nu căutați mai departe de asa numitele heritage boots! Venite direct de pe catwalkuri in moda strazii, aceste cizme vă vor tine de cald si veti arata si grozav in ele. Accentul este pus pe utilitatea pură prin talpa exterioară si căptușeala impermeabilă, dar asta nu înseamnă că nu pot arăta si super cool. Integreaza-le atat intr un outfit messy urban alaturi de blugi si un pulover cu alura handmade, dar poti si experimenta cu ele odata cu pantalonii din piele ai momentului si o jacheta grunge.

 

Timberland

https://www.b-mall.ro/timberland-britton-hill-waterproof-plain-toe-boot-4753323.burnt-orange-full-grain-84915722.html

 

 

 Piesele clasice sunt nemuritoare şi în garderoba masculine, asa ca o pereche de ghete din piele sau suede nu are cum sa devina pase nici in 2017! Minimaliste în design, genul acesta de cizme își îmbunătățesc doar caracterul, cu cât îl purtați mai mult. Flateaza aproape orice silueata si se integreaza perfect atat intr-un outfit efortless, cat si intr-o tinuta mai speciala. 

Tommy Hilfiger

https://www.b-mall.ro/pantofi-tommy-hilfiger-caper-2b-boots-in-coffee-bean-4514679.html

 

×