x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tratament semi-permanent de netezire a parului cu keratina naturala și elastină Discovhair

Tratament semi-permanent de netezire a parului cu keratina naturala și elastină Discovhair

16 Ian 2018   •   15:04
Tratament semi-permanent de netezire a parului cu keratina naturala și elastină Discovhair

Vorbim despre un tratament de pionierat de netezire a parului, bogat in aminoacizi, ce menține rezistența și calitatea părului după tratament timp de 24 de saptamani. Datorită sinergiei naturale dintre proteina elastină și keratină, tratamentul creează o stralucire naturală și catifelată,rezultând un aspect perfect.

 

BENEFICII: Rezultatele de aspect neted și sănătos durează până la 24 de săptămâni și rezistă la schimbarea condițiilor meteo.Formula de Keratină naturală cu elastină sporește calitatea și aspectul părului, obținând rezultate deosebite.

Tratamentul este rapid, simplu și cu eficiență imediată. După utilizare, tratamentul poate fi clătit imediat, fără a avea timp de așteptare.Nu există mirosuri neplăcute sau disconfort la aplicare.Este potrivit pentru toate tipurile de păr și poate fi aplicat regulat când este necesar, fără nici un impact negativ asupra părului.Pe lângă crearea aspectului ideal de netezire, tratamentul reabilitează și întărește părul. Acest produs nu conține formaldehidă 100%.După tratare, este sigur să fiți expus la apă de mare sau clor.

 

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE: Spălați-vă părul cu șampon Amino Key DiscovHair de două ori (lăsați șamponul cel puțin 5 minute pe păr).Clătiți bine cu apă (nu folosiți balsam pentru păr).Împărțiți părul în patru secțiuni. Agitați sticla bine, turnați cantitatea necesară (cantitatea recomandată este cuprinsă între 50ccla 100 cc) și se amestecă bine elastina. Aplicați în cantități mici în timp ce masați și periați până când elastina este complet absorbită în păr. Nu ar trebui să fie aplicat produs în exces. Așteptați 35-50 de minute.

Uscați părul temeinic. Împărțiți din nou părul spre patru secțiuni și folosiți o mașină de îndreptat păr cu lamele de titan (160-230c) îndreptați-vă în secțiuni mici, din spate în față, repetând pe fiecare secțiune de mai multe ori. Numărul de ori va diferi în funcție de calitatea și tipul de păr, așa că vă rugăm să vă folosițijudecata și experiența personală pentru a modifica de câte ori îndreptați fiecare secțiune. Dacă aveți păr gros, rezistent, de exemplu, este posibil să aveți nevoie de mai multe repetări. Clătiți bine părul și șamponul de două ori cu Elastin Protein Shampoo. Aplicați Elastin Mască de proteine și clătiți bine.

×