x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Tropico ultrafeminin in imprimeuri vibrante

Tropico ultrafeminin in imprimeuri vibrante

de Maria Alexe    |    18 Iul 2005   •   00:00
Tropico ultrafeminin in imprimeuri vibrante

Fructe exotice si palmieri isi fac loc in garderoba pentru a-ti intregi spiritul aventurier insetat de culoare si vacanta. Vesti bune! Aerul tropical il regasesti in toate piesele vestimentare, inclusiv accesoriile sunt invadate. Texturile exotice si imprimeurile junglei au pus stapanire pe colectiile marilor designeri. Voaluri cu vegetatie luxurianta, bambus ce completeaza accesoriile, toate placute privitorului. Natura exotica renaste in imprimeurile materialelor naturale.

SEDUCTIE. Gusta infuzia de energie si prospetime adusa de acest stil atat de potrivit sezonului estival. Pielea ta, sarutata de soare, va fi pusa in valoare de culorile puternice, iar tu vei fi intruchiparea unei flori rare. Alege matasuri ce unduiesc seducator pe trupul tau si iti tin racoare in zilele toride la plaja. Vei fi remarcata cand in decolteul tau isi vor face loc coliere din lemn pictate manual si, trecandu-ti mana prin par, la incheietura ta vor sta broscute testoase din jad.

EVADARE. Negrul nu-si are locul pe plaja deschisa si nici in spiritul plin de viata. Culorile solare sunt alegerea perfecta. Evadeaza din stilul citadin in griuri monotone, nu te lasa influentata de atmosfera obositoare a orasului. Zambeste la soare de pe malul marii ca o zeita si lasa explozia de culori sa-ti invadeze costumul de baie.

OCASSION. Pantaloni trei sferturi cu palmieri

VEGETAL. Moda aduce in prim-plan o silueta ultrafeminina prin modele de rochii vaporoase ce pun decolteurile in evidenta. Toate astea, peste o lenjerie la fel de colorata si extravaganta. Imprimeurile florale sunt favoritele acestui sezon. Flori exotice, palmieri luxurianti in care se joaca pasari exotice, toate in culori vibrante de orange, roz cald si tonuri de bleu oceanic spre azur pentru o aparitie glamour.
Designerii au stiut exact ce vor femeile, sa fie pretioase, deosebite, rare, misterioase, radiante, stilate, dar si cu confort maxim. O rochie diafana nu poate fi mai feminina decat cu un imprimeu floral. Trebuie aleasa cu grija vestimentatia cu imprimeuri. Gama de imprimeuri si materiale e foarte variata si ai de unde sa alegi ce ti se potriveste.

MODA HAZLIE
Vedetele au lansat o moda mai putin obisnuita, ele poarta cizme si vara. Poze cu toate vedetele in cizme au circulat in toata lumea, care s-a si conformat. Am hotarat si adoptat cu totii moda cizmelor vara. Cizmele din materiale subtiri sau cu piele in interior sunt potrivite in aceste zile, in care vara se pare ca ne paraseste. Cu toate schimbarile de temperatura si precipitatii, nu mai este o imagine atat de absurda sa porti vara cizme, ci chiar necesar si in acelasi timp foarte chic.

COSTUMUL DE BAIE
Vesnica problema atunci cand ne hotaram sa mergem la mare. Intr-o piesa sau doua piese, in functie de preferinta, imprimeurile si modelele sunt importante ca estetic si nu in ultimul rand sa avantajeze. Nu orice costum de baie vine ca turnat pe orice silueta! Din aceasta cauza, din ce in ce mai multe colectii de costume de baie iti lasa libertatea de a alege dintr-o multitudine de stiluri. Si mai mult, se obisnuieste ca partea de jos sa se cumpere separat de sutien, pentru a putea alege pentru fiecare stilul preferat si totusi sa formeze un tot unitar. In aceasta nebunie de combinatii slip-sutien care nu fac parte se pare ca se cumpara mai multi slipi decat sutiene, pentru mai multa seductie.
×
Subiecte în articol: high-life