x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Un faimos brand de echipament sportiv își închide magazinele de pe trei continente

Un faimos brand de echipament sportiv își închide magazinele de pe trei continente

15 Mar 2020   •   23:00
Un faimos brand de echipament sportiv își închide magazinele de pe trei continente

Compania producătoare de echipament sportiv Nike Inc a anunțat că închide toate magazinele sale din Statele Unite, Canada, Europa de Vest, Australia și Noua Zeelandă, în perioada 16 - 27 martie.

Magazinele deținute de Nike în Coreea de Sud, Japonia, cea mai mare parte a Chinei și în multe alte țări sunt deschise și își vor continua operațiunile normale.

„Luăm măsuri suplimentare în alte facilități administrate de Nike, inclusiv opțiunea de a lucra de acasă”, a anunțat compania.

La începutul acestei luni, Nike și-a închis temporar sediul european din Olanda, după ce un angajat a fost infectat cu coronavirus.

Distribuitorul de îmbrăcăminte Urban Outfitters Inc, care deține mărcile Anthropologie și Free People, a declarat că închide toate magazinele din întreaga lume, până pe 28 martie.

Alte branduri americane, inclusiv Macy’s, Saks Fifth Avenue și Banana Republic au trimis mesaje cumpărătorilor săptămâna trecută, anunțând că sunt deschiși pentru afaceri, în speranța că vor reduce pierderile provocate de scăderea abruptă a traficului din magazine.

Mediafax

×
Subiecte în articol: nike magazine coronavirus