x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Vacante in paradis

Vacante in paradis

de Catalin Budescu    |    25 Iun 2005   •   00:00
Vacante in paradis

Mauritius, Republica Dominicana, St. James - Barbados si multe alte locuri exotice pot face din aceasta vara sa fie una cu totul si cu totul deosebita. Preturile pentru petrecerea unui concediu de vis in astfel de locatii poate ajunge insa pana la cateva mii de euro.

Marea Bariera de Corali din Australia, Peru & Bolivia sau, daca nu mai suportati caldura, Antartica. Exotismul Hondurasului, Insulele Madeira si Azore sau de ce nu Mauritius, Republica Dominicana, St. James sau torida Kenye sunt doar cateva exemple care pentru persoanele cu dare de mana pot reprezenta exemplul ideal pentru o vacanta de vis.

IN GOLFUL TESTOASEI. Sunteti hotarat sa vedeti Mauritius? Perfect! Un loc ideal pentru un sejur de neuitat poate fi hotelul Oberoi situat in Golful Testoasei, pe malul unei lagune de culoare turcoaz si avand o plaja privata de 600 de metri lungime, scaldata de apele Oceanului Indian. Aici, turistii sunt rasfatati in vile si pavilioane, toate echipate cu mobila din lemn de esenta rara, bai de marmura, piscine private si servicii ireprosabile. Mai multe restaurante aflate in cadrul complexului asteapta sa satisfaca cele mai rafinate gusturi atat din bucataria locala, cat si din majoritatea meniurilor internationale, toate gatite pentru dumneavoastra de unii din cei mai mari bucatari ai lumii, multi dintre ei pregatind adevarate regaluri culinare. Hotelul detine baruri de zi si de noapte, interioare cat si exterioare, un centru de fitness, un salon de cosmetica, saloane de masaj si relaxare, jacuzzi, monitori pentru scufundari in ocean, terenuri de tenis, squash si golf. Preturile variaza de la aproximativ 770 de euro la aproape 940 de euro/camera dubla cu mic dejun/noapte de persoana si pot ajunge, in cazul pavilioanelor, de la 1.050 de euro la 2.900 de euro/noapte. Un bilet de avion Bucuresti-Mauritius-Bucuresti, pana in "paradis", ajunge la circa 1.448 euro/persoana (cu toate taxele incluse).

Insule. Ce ati spune insa de o vacanta la Coral Reef Club, situat in St. James-Barbados, in mijlocul unei proprietati de 12 ha de padure tropicala pe malul oceanului? Clubul va ofera, de exemplu, un hotel cu numeroase dotari pentru un grad cat mai ridicat de confort, doua terenuri de tenis cu nocturna, sala de fitness, teren de golf si numeroase facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice (ski nautic, salupe pentru pescuitul in larg si scufundari) sau pentru echitatie. O camera dubla/noapte/demipensiune poate incepe de la 379 si pana la 640 de euro. Nu foarte mult totusi pentru o vacanta cu totul si cu totul deosebita, dar biletul de avion "compenseaza", pentru ca Bucuresti-St. James-Bucuresti costa aproximativ 1.081 euro/persoana. O alta localitate exotica poate fi Punta Cana in Republica Dominicana. La hotelul Catalonia Bavaro Resort de cinci stele, de exemplu, o camera dubla/all inclusive/pe noapte de persoana incepe de la 225 de euro, iar biletul de avion Bucuresti-Punta Cana-Bucuresti este circa 1.453 euro/persoana (cu toate taxele incluse). Deci vacanta placuta!

×
Subiecte în articol: high-life