x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Festivalul de dulciuri street food "Dulce by Bucharest Gourmet Festival" în Parcul Herăstrău

Festivalul de dulciuri street food "Dulce by Bucharest Gourmet Festival" în Parcul Herăstrău

24 Aug 2018   •   19:00
Festivalul de dulciuri street food "Dulce by Bucharest Gourmet Festival"  în Parcul Herăstrău

Festivalul de dulciuri street food "Dulce by Bucharest Gourmet Festival" se va desfăşura până duminică, în Parcul Herăstrău din Capitală, la Roaba de Cultură.

Bucureştenii au posibilitatea să găsească truck-uri cu cele mai iubite dulciuri artizanale, organizatorii pregătind pentru ei şi o zonă gourmet cu street food autentic. 

"Ideea unui festival dedicat deserturilor street food a venit după ce am observat interesul crescut pentru dulce la celelalte evenimente dedicate mâncării. Ne-am gândit că e timpul ca deserturile să aibă propriul festival şi să fie în centrul atenţiei. Desertul ocupă mereu ultimul loc la masă, iar noi credem că merită mai mult. La 'Dulce by Bucharest Gourmet Festival', îl punem pe primul loc", a declarat Florin Itu, organizatorul festivalului, citat în comunicat. 

Timp de trei zile, pasionaţii de dulciuri se vor putea bucura de clătite pufoase, gogoşi americane, gaufre belgiene, gelato ca în Italia, nelipsitul churros spaniol, ciocolată fină, diverse tipuri de plăcinte, brioşe sau popularele prăjituri italieneşti, cannoli. 

Intrarea este liberă, precizează organizatorii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dulce by Bucharest Gourmet Festival