x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fetiţa juratului Top Chef, Nicolai Tand, pasionatã de modã la nici trei anişori

Fetiţa juratului Top Chef, Nicolai Tand, pasionatã de modã la nici trei anişori

14 Oct 2013   •   19:04
Fetiţa juratului Top Chef, Nicolai Tand, pasionatã de modã la nici trei anişori
Un nou sezon Top Chef, din 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1
Nicolai Tand face din nou echipã cu Chef Joseph Hadad şi Tudor Constantinescu în juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competiţii culinare, Top Chef, emisiune difuzatã din 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1. De la terminarea filmãrilor pentru primul sezon al emisiunii şi pânã acum, în viaţa juratului s-au schimbat multe lucruri: s-a cãsãtorit cu Monica, iubita lui alãturi de care avea o minunãţie de fetiţã, Ilona, iar în februarie, familia lor s-a mãrit cu încã un membru, bãieţelul Iancu.

“Sunt un bãrbat împlinit, am un fecior şi o fetiţã, o femeie minunatã, altfel spus, o familie frumoasã!” a declarat juratul Top Chef, care recunoaşte cã pe zi ce trece este tot mai uimit de micuţa Ilona, care fermecatã de mama sa, se transformã într-o fashion victime, la nici trei anişori. Ilona este foarte atentã şi îşi alege deja singurã hãinuţele, de cele mai multe ori alegând accesoriile mamei. “Cred cã orice copil poartã hainele mamei. A vãzut-o pe Monica aranjându-se, i s-a pãrut interesant şi a atras-o” a povestit Nicolai, pentru ca Monica sã completeze: “Seamãnã mult cu mine, are în genã pasiunea pentru modã, e foarte atentã la culori şi la modul în care îşi accesorizeazã hãinuţele. Şi eu eram la fel când eram micã, ba mai mult, luam pantofii cu toc ai mamei şi ieşeam cu ei la plimbare.”

Din 21 octombrie, Antena 1 le readuce telespectatorilor mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.


×