x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Finala emisiunii„Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență pe publicurile comercial și urban

Finala emisiunii„Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență pe publicurile comercial și urban

29 Iul 2016   •   13:39
Finala emisiunii„Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență pe publicurile comercial și urban

Telespectatorii Antena 1 au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu cele patru cupluri rămase în emisiunea Temptation Island – Insula iubirii”, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 22.40 de aproape 1.500.000 de români.

 

Antena 1 a fost lider de audiență pe parcursul difuzării emisiunii Temptation Island – Insula iubirii” (20.30-23.44) la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 23,8% cotă de piață, în timp ce ProTV înregistra un rating mediu de 5,7 puncte și o cotă de piață de 19 procente.

„Temptation Island – Insula iubirii” a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban când a înregistrat o audiență medie de 5,4 puncte de rating și o cotă de piață de 14,7%, în timp ce ProTV s-a situat abia pe locul al treilea, după Kanal D, cu 5 puncte de rating și 13,4 cotă de piață.

Antena 1 fost lider de audiență și la nivelul întregii zile, dar și în prime-time, surclasându-și concurența la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

După ce cu o seară în urmă, Antena 1 a difuzat reîntâlnirile dintre Sașa și Elena, respectiv Medana și Robi, aseară alte două cupluri s-au revăzut după două săptămâni de emoții puternice și trăiri intense. Deși în momentul în care au pășit pe insulă s-au despărțit cu greu unul de la celălalt, în momentul revederii, cele două cupluri păreau atât de înstrăinate, încât abia dacă s-au privit.

La momentul reîntâlnirii cu Alice, Alin era hotărât să-și joace rolul de victimă până la capăt și decis să o pună pe Alice într-o lumină proastă. Deși apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-și piardă din siguranță și din aroganță pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelitățile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în fața dovezilor, Alin va ajunge să-și ceară scuze față de Alice după ce va recunoaște că el a fost cel care a picat primul în ispită și doar el a fost cel care a înșelat. Rămas și fără Alice și fără Cătălina, Alin va înțelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă și că testul iubirii a fost picat. Întrebați de prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, cum vor pleca acasă, Alice și Aline au răspuns la unison: „despărțiți”.

Cel mai așteptat moment al serii a fost momentul revederii dintre Hamude și Loredana. La fel ca și Alin, Loredana a venit la întâlnirea cu Hamude cu încrederea femeii care a dat o relație caldă pe una mult mai plină de beneficii și oportunități.Numai că filmulețul în care Sorin îi spune că ea nu a însemnat pentru el decât un test și că niciodată ea nu va avea un loc în sufletul și-n viața lui, Loredana realizează că a rămas și fără Sorin, dar și fără Hamude. Pentru acesta din urmă nu mai există însă cale de întoarcere, mai ales după imaginile cu Loredana și Sorin făcând amor. Aceste imagini au fost o surpriză nu numai pentru Hamude care spera ca Loredana să nu fi ajuns până aici, ci și pentru Loredana care era convinsă că în camera în care s-a iubit cu Sorin nu există camere de filmat. Loredana părea mai degrabă supărată că a fost filmată în timpul actului sexual decât să regrete ceea ce a făcut. Oricât de mult a încercat ea să repare mai apoi ceea ce a stricat, Hamude a fost de neînduplecat. „M-ai omorât, femeie!”, i-a spus el din nou printre lacrimi, cu durerea omului care a pierdut-o pentru totdeauna pe femeia iubită. Astfel, Loredana și Hamude sunt încă unul dintre cuplurile care au venit împreună, dar pleacă separat de la Temptation Island – Insula iubirii”.

 

Pentru a vedea parcursul celor cinci cupluri din de-al doilea sezon al emisiunii Temptation Island – Insula iubirii” după participarea la emisiune, producătorii au stat de vorbă cu fiecare dintre ei și au aflat de la Jojo și Cristi că au învățat foarte mult din greșelile din trecut și că participarea la emisiune a fost pentru ei o modalitate de a repara ceea ce era nociv în relația lor. Mai fericiți ca oricând, cei doi și-au cumpărat deja verighetele pentru a face pasul cel mare.

În ceea ce-i privește pe Medana și Robi aceștia l-au făcut deja imediat la întoarcerea în țară. Acum sunt niște viitori fericiți părinți care așteaptă să vină pe lume și primul lor copil, un băiețel, conceput chiar pe insula iubirii.

Chiar dacă inițial Alice a hotărât să-i mai dea o nouă șansă lui Alin și chiar au crezut că au învățat amândoi din experiența trăită în Thailanda, după ce a urmărit emisiunea la televizor și a înțeles întreaga dimensiune a gravității faptelor lui Alin, Alice a ales să se despartă definitiv de el.

În mod ironic, pentru Hamude și Loredana despărțirea i-a dus departe unul de celălalt, adică pe el la București, acolo unde visa Loredana să ajungă, iar pe ea înapoi la șaormeria unde s-a plâns că muncește mult și are mereu picioarele umflate.

Fie că i-a adus mai aproape ca niciodată unii de ceilalți, fie că i-a determinat să se despartă și să meargă fiecare pe drumuri separate, pentru toți cei 10 concurenți din acest an, experiența de la Temptation Island – Insula iubirii” va rămâne, cu siguranță, una de neuitat. Cei care vor să participe la un nou sezon al emisiunii, cel de-al treilea, trebuie să trimită povestea lor de dragoste pe casting@antena1.ro.

Sursa: Kantar Media

×