x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fosta iubită a lui Leo Iorga vine astãzi la ”Totul pentru dragoste”

Fosta iubită a lui Leo Iorga vine astãzi la ”Totul pentru dragoste”

01 Mar 2018   •   15:15
Fosta iubită a lui Leo Iorga vine astãzi la ”Totul pentru dragoste”

Florența are 44 de ani și o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film. Astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, Florența încearcă să-și regăsească liniștea după o lungă perioadă de timp.

Ea este mama unui tânăr de 20 de ani și, deși este despărțită de tatăl acestuia de mai bine de 7 ani, nici acum nu a divorțat de el. Florența a fost managerul mai multor trupe rock, printre care și trupa Pact, cea a cărei solist Leo Iorga era în 2012, când Leo și Florența s-au revăzut după mai mulți ani. În acea perioadă, Leo și soția sa Paula erau despărțiți, deși nici ei nu divorțaseră.

După un timp în care au colaborat, Florența și Leo s-au îndrăgostit și au decis să se mute împreună, în București.  Florența declară că au avut o relație frumoasă, atât pe plan sentimental cât și profesional. însă din 2014, când starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a agravat și a suferit o altă intervenție chirurgicală, artistul a decis că este mai bine să păstreze familia unită și a pus punct relației lor.

La scurt timp, Leo Iorga a decis să o și concedieze pe Florența din funcția de manager al trupei Pact, ceea ce pentru ea a fost un șoc la momentul respectiv, însă i-a respectat decizia și a înțeles situația.

Acum, Florența vine la ”Totul pentru dragoste” cu dorința de a reuși să-și reclădească viața. Ea este convinsă că, undeva, există jumătatea pe care nu a întâlnit-o încă.

Tot astăzi, de la ora 14.00, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste” va veni și Fatma care va povesti coșmarul prin care a trecut ani de zile alături de soțul ei, un medic de origine turcă. Fatma este mamă a doi copii și militează împotriva fundamentalismului islamic.

In prezent, ea l-a iertat pe fostul soț, dar nu are puterea să se mai vadă cu el. In ciuda celor întâmplate, Fatma nu și-a denigrat niciodată soțul în fața copiilor ei.

Poveștile Florenței și Fatmei, precum și sfaturile pe care acestea le vor primi de la specialiști pot fi urmărite astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste! prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

×