x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gică Petrescu, Delia, Boy George, Vanessa Paradis și Janis Joplin, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

Gică Petrescu, Delia, Boy George, Vanessa Paradis și Janis Joplin, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

17 Sep 2016   •   15:00
Gică Petrescu, Delia, Boy George, Vanessa Paradis și Janis Joplin, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

O seară plină de muzică live și neprevăzut sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” din cel de-al zecelea sezon.

În cea de-a doua gală a transforming show-ului, Nico o va imita pe Delia și va cânta îmbrăcată cu rochia artistei piesa “Cine m-a făcut om mare”, iar interpretarea ei le va emoționa până la lacrimi pe juratele Ozana Barabancea și Andreea Bălan, dar și pe colega ei de la canapeaua concurenților, Amna.

Dima Trofim se transformă sâmbătă în rapper-ul Flo Rida și va face o demonstrație de breakdance care îi va uimi pe toți, în timp ce Dorian Popa va cânta precum Gică Petrescu “Hai să bem un păhărel”, acompaniat de taraful Silvian Voicu, și va dedica momentul său artistic  bunicului său.

După debutul spectaculos în travesti de săptămâna trecută, Lucian Ionescu are misiunea să-l aducă la “Te cunosc de undeva!” pe Boy George, pe când Misha va trebui să se transforme în fascinanta și fandosita Vanessa Paradis.

Amna se îl va imita pe irepetabilul James Brown, Șerban Copoț  va trebui să cânte ca Janis Joplin, Adina Răducan va deveni pentru o seară una dintre cele mai vândute artiste tinere ale momentului, Rita Ora, pe când  Maria Buză și Pepe vor crea pe scena show-ului atmosfera unui bal al bobocilor, transformați în Megan Trainor și Charlie Puth.

Cea de-a doua gală  va începe cu un moment ce se anunță memorabil: Marina Voica vine la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu  împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”...

×