x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Michael şi Maria se luptă pentru marele premiu!

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Michael şi Maria se luptă pentru marele premiu!

de Dragoş Tănase    |    29 Apr 2015   •   19:21
”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Michael şi Maria se luptă pentru marele premiu!

Marți seară, jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” i-au ales pe cei doi finaliști ai sezonului care se vor întrece în marea finală difuzată de Antena 1 luni, 4 mai, de la 20.30. Michael și Maria sunt cei doi bucătarii care au șansa să câștige concursul.

După ce Ciprian a fost eliminat din concurs, Maria și Michael au îmbrăcat tunicile negre și au intrat într-o probă de gătit care de data aceasta i-a scos din bucătăria “Hell’s Kitchen” și i-a adus într-un restaurant de top din Capitală.

Sub atenta observație a celor trei jurați și a lui Iosif Ștefănescu, chef-ul restaurantului, Michael și Maria primesc sarcina de a prepara tartar de vită.

Orice detaliu contează, iar ochilor ageri ai chef-ilor nu le scapă nimic. Cea mai mică greșeală poate deveni fatală în această etapă a concursului, acum când oricare dintre cei doi concurenți poate fi declarat câștigător.

Miza este mare și ea, pentru că cine câștigă această probă primește un avantaj important în marea finală. Degustarea a adus multe emoții celor doi, iar chefii au decis că Maria merită avantajul mai mult decât Michael.

Săptămâna viitoare, pe 4 mai, Michael și Maria vor conduce ultimul service din acest sezon de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, cu un meniu personal, iar jurații îl vor desemna pe marele câștigător din acest an.  

×