x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Aleargă-ţi iubita pe plajă, de Dragobete

Aleargă-ţi iubita pe plajă, de Dragobete

de Oana Portase    |    20 Feb 2016   •   09:55
Aleargă-ţi iubita pe plajă, de Dragobete
Sursa foto: Purestock/Getty Images/Purestock

Cuplurile care vor să sărbătorească Dragobetele într-un mod inedit sau persoanele care caută o pereche cu abilităţi sportive sunt invitate duminica aceasta la malul Mării Negre. În preajma sărbătorii de Dragobete, Asociaţia „SanaSport” îi invită pe îndrăgostiţi sau pe cei care vor să-şi găsească o pereche la o alergare romantică pe malul Mării Negre.

„Sana- Sport” este o asociaţie care promovează mişcarea şi este responsabilă pentru ediţiile anuale ale Maratonului Nisipului, unde alergarea se face pe faleza din Constanţa. Pentru a prefigura evenimentul care are loc la sfârşitul lunii martie, înainte de Dragobete, pe 21 februarie, promotorii mişcării organizează evenimentul „Love2Run”, prezentată drept un cros al dragostei.

„Nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim iubirea şi în acelaşi timp marcăm începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu va fi nicio problemă pentru participanţii la cros care nu au încă o parteneră, căci nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu şi, de ce nu, să-şi găsească şi jumătatea”, spune Daniel Antonaru, preşedintele „SanaSport”. Alergarea se va face pe faleza Plajei Modern, din Constanţa.

Alergarea se va face numai în cuplu. Cei care se prezintă la eveniment fără o pereche vor primi una prin tragere la sorţi, aleasă dintre participanţii care s-au înscris la „cursa fără pereche”.
 

×
Subiecte în articol: dragobete