x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Andreea Apetre, de la actorie la antreprenoriat, pe segmentul de bridal fashion

Andreea Apetre, de la actorie la antreprenoriat, pe segmentul de bridal fashion

22 Feb 2017   •   18:40
Andreea Apetre, de la actorie la antreprenoriat, pe segmentul de bridal fashion

Acum 7 ani, Andreea Apetre, de profesie actriță, punea bazele unui business în fashion, Blossom Dress, un atelier de rochii de mireasă.

 

Înclinația către artă și pasiunea pentru design vestimentar au existat dintotdeauna, însă ideea acestui proiect a apărut în perioada în care tânăra antreprenoare își căuta propria rochie de mireasă. Fiindu-i greu să găsească un model potrivit stilului său, din materiale naturale, dar și un raport calitate-preț rezonabil, Andreea s-a hotărât să creeze propriul brand de rochii de mireasă, Blossom Dress.

 

Rochiile din colecțiile sale, ce se regăsesc pe www.blossom-dress.ro, sunt dedicate romanticelor incurabile, femeilor care apreciază simplitatea și eleganța, unicitatea și calitatea.

 

“Pentru că ne dorim ca miresele Blossom Dress să fie unice și rafinate, am ales pentru linia noastră proprie de producție cele mai bune materiale (voal de mătase, georgette, tulle italian, organza de mătase și cele mai fine dantele și broderii), îmbinându-le cu un design simplist, romantic, de bun gust și original. Cu aplicații manuale, suprapuneri fluide de musseline, rochiile lucrate cu atenția cuvenită în atelierul nostru de către cei mai buni manufacturiști în acest domeniu le vor face pe viitoarele mirese care ne calcă pragul să arate perfect în ziua nunții. Rochiile de mireasă sunt făcute la comandă, în funcție de corpul și personalitatea clientelor noastre”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

 

Cu o experiență de peste șapte ani în piața de rochii de mireasă, participări la zeci de târguri de profil, apariții în editoriale de moda și emisiuni TV, echipa de la Blossom Dress prezintă în 2017 o nouă colecție, intitulată Forever, ce reunește 21 de rochii de mireasă cu un design inovator. De asemenea, brandul Blossom Dress a intrat deja pe piețele internaționale, rochiile de mireasă create fiind foarte apreciate de public.

 

www.blossom-dress.ro

 

 

×