x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Când să nu te îndrăgostești, în funcție de zodie

Când să nu te îndrăgostești, în funcție de zodie

22 Mai 2017   •   15:13
 Când să nu te îndrăgostești, în funcție de zodie

Sunt povești de dragoste care par sortite eșecului. Chiar dacă îl iubești cu toată ființa ta, știi că relația voastră nu are cum să funcționeze. Oricât de comptabili și de îndrăgostiți ați fi, pur și simplu iubirea voastră s-a aprins sub o stea ghinionistă, scrie ziarulring.ro.

Dacă însă ziua în care v-ați cunoscut (și v-ați îndrăgostit) a fost cea care v-a sortit eșecului? Află de mai jos cum să nu cazi și tu în această capcană: zilele în care dragostea nu îți surâde, ci mai degrabă te condamnă!
Zile fatidice pentru dragoste în funcție de zodie

Închide-te în casă sau evită să dai ochii cu vreun bărbat în aceste zile, pentru că sunt zile care îți aduc numai ghinion în dragoste!

Berbec. Prima zodie, ai o relație foarte bună cu începuturile, când ești plină de pasiune și energie. Numărul tău norocos e 9 și orice are legătură cu această cifră îți va aduce împlinire! Cu totul altfel stau însă lucrurile cu numerele prime, aflate spre sfârșitul lunii: ai noroc că nu toate lunile au 31 de zile, pentru că atunci dragostea își întoarce fața hidoasă la tine!

×
Subiecte în articol: zodie dragoste indragostiti relaţii cupluri