x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Care este meseria potrivită pentru zodia ta?

Care este meseria potrivită pentru zodia ta?

14 Iun 2014   •   06:43
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?

 Iată ce meserie ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec – reprezentantii acestui semn zodiacal sunt energici si curajosi. Le place sa experimenteze. Este firesc sa aleaga o profesie care necesita o hotarare, curaj si angajament. Pot avea succes in domeniul artelor. De asemenea o profesie foarte potrivita pentru berbec este bancher, aceasta fiind o profesie plina cu multe provocari.

Taur – practic, acestia sunt persoane cu picioarele pe pamant si au un spirit antreprenorial. Iubesc banii si sunt atrasi de profesii care ofera o multime de bani in sectorul financiar cum ar fi economisti si contabili. Dar pot fi si artisti in sculpturi. O alta profesie potrivita, este de asemenea, agent imobiliar.

Gemeni – le place sa calatoreasca, sa tina conferinte de presa si sa participe la intalniri importante. Li se potrivesc meserii in domeniul jurnalismului, serviciilor de intermediere comerciala. Unii dintre ei pot fi foarte buni poeti si scriitori. Profesia de cadru didactic este de asemenea potrivita.

Rac – sunt nascuti pentru a fi profesori. Reprezentantii acestui semn iubesc copiii si sunt parintii excelenti. Ar trebui sa stea departe de sport si actiuni militare agresive. Pot lucra de asemenea in domenii de design, fotografie, moda sau cinema.

Citeste continuarea pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia zodii horoscop zodiac