x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Ce înseamnă dacă te-ai născut la granița între zodii

Ce înseamnă dacă te-ai născut la granița între zodii

16 Mai 2017   •   12:42
Ce înseamnă dacă te-ai născut la granița între zodii

Nu sunt puțini cei care se nasc între două semne zodiacale, însă au, totuși, ceva special. Ei sunt norocoșii zodiacului și asta pentru că, pe lângă calitățile lor native, se bucură de o energie diferită, scrie ziarulring.ro.

Capricorn-Vărsător 16-23 ianuarie
Ce se întâmplă atunci când combini energia raționalului Capricorn cu excentricitatea Vărsătorului? Devii o persoană aparte. Dacă te-ai născut la granița dintre cele două zodii, înseamnă că trăiești pe vârful misterului și al imaginației, așa că viața îți va fi plină de surprize. Îți place să întreții atmosfera și intri ușor în conversații care îți stimulează intelectul. De aceea, indiferent de cât muncești în îndeplinirea viselor, nu te vei plictisi. Deși în carieră vei avea numeroase avantaje, pe plan amoros, îți va fi greu să te îndrăgostești și să îți arăți sentimentele.

Vărsător-Pești 15-21 februarie
Dacă ai câte puțin din Vărsător, dar și câte puțin din Pești înseamnă că trăiești pe vârful sensibilității. Ești o fire spirituală, artistică, prietenoasă, care iubește pacea și armonia din jur. Firea ta idealistă îi inspiră pe ceilalți deoarece ești mereu preocupată de cum să faci lumea mai bună. Uneori, ai tendința să te izolezi din cauza timidității și să evadezi în propriul tău univers.

 

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop