x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cea mai frumoasă poveste de Crăciun

Cea mai frumoasă poveste de Crăciun

de Andreea Sava    |    25 Dec 2016   •   18:15
Cea mai frumoasă poveste de Crăciun
Sursa foto: andreeasava.ro

Crăciunul este despre dragostea și îmbogățire sufletească. Cel puțin așa văd eu lucrurile. Dacă tot, pentru câteva zile, viața obișnuită se oprește în loc și nici dacă ai vrea să-ți vezi de rutina zilnică n-ai putea, poți folosi timpul ca să descoperi ceva despre tine sau despre viață. Insist, acesta este punctul meu de vedere. Pentru alții semnificația poate fi alta.

În această idee, însă, am zis să vă împărtășesc, zilele astea, lucruri care mi-au îmbogățit mie sufletul, poate veți împărtăși sentimentul.

Și vă propun să citiți cea mai frumoasă poveste. Nu este una specifică de Crăciun dar vă garantez că va fi cea mai frumoasă poveste pe care o citiți Crăciunul ăsta, dacă alegeți să vă luați după mine.

Ieri v-am vorbit despre Dickens, astăzi despre Octavian Paler. Este omul care a descris dragostea cel mai aproape de cum o simt și eu și, din acest motiv, se numără printre autorii mei favoriți.

Iar povestea pe care v-o propun, aparent, nu este una de dragoste. Este despre viață și despre alegeri. Despre cum să supraviețuiești fără să sacrifici lucrurile cu adevărat importante, cele care-ți compun sufletul.

Și, ca să nu mai prelungesc inutil suspansul, este vorba despre... Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: poveste de craciun poveste andreea sava