x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cele mai norocoase zodii în luna octombrie

Cele mai norocoase zodii în luna octombrie

03 Oct 2016   •   20:19
Cele mai norocoase zodii în luna octombrie

Luna octombrie va fi una cu zile încărcate, pentru majoritatea semnelor astrale. Unii nativi se vor simți copleșiți de sarcinile pe care trebuie să le rezolve, pe când alții se vor enerva când lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc. În ciuda problemelor, fiecare zodie are zile bune, în care norocul le va surâde, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Octombrie este o lună plină pe toate planurile pentru nativii Berbec. Cu cât te vei gândi mai mult la treburile pe care le ai de rezolvat, cu atât vei fi mai stresat. Pe plan amoros, zilele de 10 și 22 sunt cele mai bune pentru întâlniri romantice, pe când, în zilele de 3, 5 și 19, ai toate șansele să câștigi bani.

Taur

De muncă multă nu scapă nici nativii Taur în luna octombrie. Alergi să-ți pui la punct lucrurile, iar efortul îți va fi răsplătit pe măsură. Pe 17 și 22 octombrie ai noroc pe plan amoros, iar pe 3, 4 și 29 norocul îți surânde și pe plan financiar.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea o lună relaxantă, pe toate planurile. Ești încântat de schimbările de la locul de muncă, familia și prietenii îți sunt aproape și chiar îți vei face și timp pentru a sta cu partenerul de cuplu. Cele mai norocoase zile la capitolul dragoste pentru tine sunt: 4 și 15. În schimb, cele mai bune zile la bani sunt: 6, 26 și 27.

Rac

Deși nu cred asta, lucrurile se vor așaza și pentru nativii Rac. Vei scăpa de acea perioadă stresantă și nu te vei axa doar pe muncă, ci și pe activități care te relaxează. Pe 3, 12 și 15 ai toate șansele ca norocul în dragoste să-ți surâdă. Cu banii vei sta bine pe: 9, 16 și 22 octombrie.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac zodii norocoase horoscop