x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Celebrul CESAR MILLAN vine la București pentru un show. Vezi cand și de unde pot si cumpărate bilete

Celebrul CESAR MILLAN vine la București pentru un show. Vezi cand și de unde pot si cumpărate bilete

23 Noi 2016   •   15:34
Celebrul CESAR MILLAN vine la București pentru un show. Vezi cand și de unde pot si cumpărate bilete

Celebrul antrenor de câini Cesar Millan va susţine un show la Sala Polivalentă din Bucureşti pe 21 martie 2017, când va include în program şi câini cu probleme de comportament din România, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES

Celebrul star al serialului "Cesar şi câinii" a inclus Bucureştiul în turneul "Once Upon a Dog Tour 2017", pe care îl va susţine în alte 15 oraşe europene, printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga şi Viena. 

Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecţie pentru 10 "câini-problemă" cu care acesta va lucra live, în timpul show-ului. Detalii privind selecţia cazurilor de câini problemă vor fi comunicate de organizatori în curând. Unul dintre criteriile de eligibilitate este achiziţia unui bilet în prealabil, menţionează organizatorii. 

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 150 de lei şi 535 de lei, în funcţie de poziţionarea în sală. 

În plus, o categorie aparte este cea de bilete VIP "meet & greet" (42 de bilete disponibile) cu preţul de 599 de lei. Un astfel de bilet asigură accesul în culise cu 20 de minute înainte de începerea show-ului. 

Spectacolul va fi în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română. Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi interzise, adaugă organizatorii români.

×
Subiecte în articol: cesar millan cesar millan la bucuresti