x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Cristalele potrivite pentru zodia ta

Cristalele potrivite pentru zodia ta

11 Sep 2017   •   12:39
 Cristalele potrivite pentru zodia ta

Simpla purtare a cristalului potrivit zodiei tale îți aduce mai multă energie, te eliberează de griji, de stres și stimulează corpul să-și activeze mecanismele de regenerare, scrie clicksanatate.ro.

Așa te vindeci mai repede!

Despre turcoaz de spune că, dacă este  purtat ca talisman, te ajută să te însănătoșești mai curând când  te afli în convalescență și că îți aduce liniște sufletească. Turcoazul stimulează pe cel care o poartă să fie mai comunicativ și să spună adevărul fără teamă.

Terapie contra migrenelor

Dacă migrenele nu te mai lasă, folosește un ametist pentru a masa zona dureroasă, tâmplele, fruntea, ceafa. Ametistul este folosit din vechime în intoxicații, probleme digestive, alergii, artrită. Purtarea unei bijuterii cu ametist le poate fi de ajutor și persoanelor care suferă de anxietate.

Păstrează-ți echilibrul emoțional

O imunitate puternică depinde nu doar de sănătatea sistemului digestiv, ci și de echilibrul emoțional. Jadul poate proteja pe cel care-l poartă de boli și de gândurile rele care provoacă îmbolnăviri. Aduce un sentiment de armonie cu sine și lumea, sporește încrederea în forțele proprii.

 

×
Subiecte în articol: cristale zodii zodiac horoscop