x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Don Juan-ul zodiacului: el este cel mai cuceritor bărbat!

Don Juan-ul zodiacului: el este cel mai cuceritor bărbat!

28 Noi 2016   •   11:50
Don Juan-ul zodiacului: el este cel mai cuceritor bărbat!

Cine nu a auzit de libertinul și fermecătorul personaj Don Juan? El este bărbatul care poate să fure inima oricărei femei pe care pune ochii, scrie divahair.ro. Dacă l-ai privit până acum ca pe o legendă, află că astfel de bărbați chiar există printre noi. Dar nu se pot bucura mulți de abilitățile de cuceritor, ci doar anumiți reprezentanți ai sexului opus. Astrologii ne atenționează că aceștia sunt născuți într-un singur semn zodiacal.

Așadar, află cine este Don Juan-ul horoscopului și care sunt manevrele lui de cucerire!

Aventurierul zodiacului: nu îi rezistă nicio femeie!

Nu este greu de ghicit că cel mai mare talent al lui Don Juan constă în cucerirea unei femei. Niciunul nu se pricepe mai bine decât el să asedieze o reprezentantă a sexului opus cu vorbe dulci și atingeri pasionale. Chiar și cele care se țin tare și au principii bine înrădăcinate ajung să cedeze în cele din urmă în fața farmecelor lui. Dar nu le poate învinui nimeni pentru că au căzut pradă tentației, pentru că doar unul este Don Juan.

Nu îți mai testăm curiozitatea, ci ți-l prezentăm în toată splendoarea lui pe cuceritorul horoscopului. Ei bine, nativul care se încadrează de minune în tipologia bărbatului aventurier este cel al zodiei Balanță. Lui nu îi place să se implice în nicio legătură sentimentală, astfel că dă deseori bir cu fugiții atunci când aude cuvântul „angajament”. Dispare exact ca o fantomă atunci când simte că o femeie vrea să pună mâna pe el.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii bărbat horoscop