x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby HOROSCOP: Cum reactioneaza la stres unele zodii!

HOROSCOP: Cum reactioneaza la stres unele zodii!

30 Apr 2018   •   21:26
HOROSCOP: Cum reactioneaza la stres unele zodii!

Trist este ca la unii oameni stresul poate fi provocat de chestiuni aparent banale. In mare parte, acest lucru depinde de ce fel de om este acela, de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Iata cei ii scoate pe unii din minti.

 

Berbec

Sa nu obtina imediat ce vrea. Berbecii sunt nerabdatori, chiar prea nerabdatori. Iar simplul fapt ca cineva ii obliga sa astepte, ii enerveaza cumplit. Iar statul la coada... Mai bine nu...

Taur

Sa nu stie amanunte, detalii. Sau sa nu stie ce se intampla. Prudenti, Taurii au o imaginatie deosebit de bogata, care incepe imediat sa creioneze tablouri imbracate in culori sumbre, pesimiste, agravand si mai tare situatia.

Gemeni

Sa faca alegeri. Gemenii stiu foarte bine ca nu exista alegerea corecta. Sunt doar decizii si consecintele lor. Dar cand situatia ii constrange sa aleaga, intra in panica, de teama ca nu isi vor duce la indeplinire hotararea.

Rac

Sa lipseasca prea mult de acasa. Racii sunt casnici prin definitie, de aceea cand nu au posibilitatea sa revina in cuibul lor comod, incep sa se enerveze. Prea tare.

Leu

Cand regulile lor sunt incalcate de unii sau altii. Leii sunt de parere ca stiu sa construiasca un sistem de relatii ideal. Iar cand cineva incepe in mod deliberat sa-l distruga sau se comporte altfel decat s-ar cuveni, Leii isi pierd cumpatul. Nu, pot remedia lucrurile, dar pentru asta trebuie sa renunte la modelul de "intelept, bun si intelegator".

Fecioara

Cand nu au ultimul cuvant. Fecioarele cred ca ele trebuie sa incheie orice dialog, punandu-si la punct interlocutorul cu o argumentatie beton, imposibil de demolat. Dar cand nu se intampla asa, Fecioarele sunt cuprinse de stres.

×
Subiecte în articol: horoscop stres situaţii enervare