x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul banilor în luna decembrie. Ce-ți vor aduce zodiile

Horoscopul banilor în luna decembrie. Ce-ți vor aduce zodiile

24 Noi 2016   •   20:49
 Horoscopul banilor în luna decembrie. Ce-ți vor aduce zodiile

Nu degeaba i se zice luna cadourilor! Ca să nu rămâi după acest sfârşit de an cu datorii, fii chibzuit cu banii. Îţi spunem noi dacă te ajută şi astrele din punct de vedere financiar, scrie clickpentrufemei.ro.

Unii nativi au parte de mici provocări pe plan profesional şi asta se va simţi la buzunar. Alţii nu vor înţelege de unde le vin atâţia bani.
Horoscopul banilor pe luna decembrie –Berbec

În decembrie, cei născuţi în această zodie nu duc lipsă de oportunități când vine vorba despre carieră şi bani, spune astrologul Mihaela Dicu. Însă este nevoie ca fiecare decizie profesională să fie cântărită bine. Se poate să apară în cale un proiect uitat şi să fie reluat.
Horoscopul banilor pe luna decembrie – Taur

Decembrie 2016 anunţă veşti excelente despre avansări şi succes. Majoritatea nativilor simt că au ceva de spus lumii şi pentru asta au nevoie de toată atenţia. Li se deschid noi perspective, apar conjuncturi favorabile, care îi propulsează mai sus. Banii vin prin intermediul celorlalţi, membrii familiei, parteneri, colaboratori.
Horoscopul banilor pe luna decembrie – Gemeni

Trebuie să analizeze bine cheltuielile şi veniturile, ce investiţii mai pot face, să aibă grijă la credite şi alte lucruri care ţin de fiscalitate în această lună. Nu este o perioadă potrivită pentru inițiative financiare noi, ci pentru analiză și ordonare.
Horoscopul banilor pe luna decembrie – Rac

Se anunţă o lună rodnică în plan profesional. Cu eficiență şi organizare, nativii în rac fac față cu brio unor sarcini de înaltă responsabilitate, iar prestația lor este una demnă de încredere şi respect. Asta le aduce noi proiecte pe termen lung. Cei care visează la schimbări trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le iau. Colaborările și contractele trebuie abordate cu prudență.

×