x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul și orgoliile. Spune-mi ce ZODIE ești ca să îți zic cât de mare ți-e EGO-ul!

Horoscopul și orgoliile. Spune-mi ce ZODIE ești ca să îți zic cât de mare ți-e EGO-ul!

de Marsilio Ficino    |    30 Mar 2014   •   12:31
Horoscopul și orgoliile. Spune-mi ce ZODIE ești ca să îți zic cât de mare ți-e EGO-ul!

Ego-ul sau ”al doilea Eu” este mai mult decât o formă savantă (latină) pentru a desemna „propria persoană”. Acest „Eu interior” are rolul și importanța sa în definirea personalității fiecăruia dintre noi.

Atunci când ceea ce cunoaștem despre acest „al doilea Eu” și mai ales ceea ce credem și afirmăm conduce la o părere foarte bună, adesea exagerată și nejustificată despre propria persoană, despre valoarea și importanța noastră socială - la îngâmfare, vanitate, suficiență și trufie - atunci ego-ul își găsește cea mai nefericită formă de exprimare, cea a orgoliului.

Astrele ne pot spune care este dimeniunea orgoliului nostru, în funcție de zodie, de ce trebuie să ne ferim, ce trebuie vindecat în ființa noastră interioară, care este lecția noastră de viață.
 
Berbecul este OMNIPOTENTUL, Taurul - DEȚINĂTORUL, Gemenii - ATOATEȘTIUTORUL, Racul - SIMȚITORUL, Leul - STRĂLUCITORUL, Fecioara - PERFECȚIUNEA, Balanța - ÎMPĂCIUITORUL, Scorpionul - PUTERNICUL, Săgetătorul - ÎNȚELEPTUL, Capricornul - RETRASUL, Vărsătorul - REBELUL, Peștii - PASIVUL. 

Citește mai departe ca să afli cât de mare este egoul tău, în funcție de zodia în care te-ai născut, și care este lecția ta de viață pe care trebuie s-o urmezi, în ceea ce privește orgoliul.

Citește și despre

HOROSCOPUL DRUIZILOR

HOROSCOPUL BABILONIAN

HOROSCOPUL CONDIMENTELOR

HOROSCOPUL EGIPTEAN

HOROSCOPUL FLORILOR




×
Subiecte în articol: felicia Marsilio Ficino