x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Horoscopul JAPONEZ. Află ce personalitate ai, după zodiacul de la Soare-Răsare!

Horoscopul JAPONEZ. Află ce personalitate ai, după zodiacul de la Soare-Răsare!

24 Iul 2014   •   10:16
Horoscopul JAPONEZ. Află ce personalitate ai, după zodiacul de la Soare-Răsare!

Zodiacul japonez este menționat pentru prima dată în secolul I î.Hr., însă în forma în care este cunoscut acum a fost așezat abia într-un document din secolul XV. Spre deosebire de horoscopul european, este compus din 11 zodii, și nu 12, iar spre deosebire de cel chinezesc, este structurat în rastimpul unui singur an și nu reprezintă semnificația unui an întreg pentru fiecare zodie.


Floarea de cires (15 februarie – 20 martie)
Florile de cires simbolizeaza viata, ceea ce inseamna ca esti o persoana careia ii place sa se distreze, plina de entuziasm si spontaneitate. Daca te-ai nascut sub acest semn, inseamna ca esti o persoana prietenoasa.
Simti nevoia de afectiune, de aceea dragostea ocupa un rol important in viata ta. Ca si florile de cires, esti o persoana sensibila, care cauta atentia si afectiunea celui din jur. Calmul este trasatura principala care-i caracterizeaza pe cei nascuti sub acest semn zodiacal.

Soarele (21 martie – 29 aprilie)
Esti o idealista, care vede intotdeauna partea plina a paharului. Iti place sa fii in centrul atentiei si esti intotdeauna plina de energie. Chiar si in zilele in care sanatatatea iti mai joaca feste, incerci sa depasesti totul cu optimism.
Te bazezi mult pe intuitie cand iei o decizie. Se numara printre cuceritoarele horoscopului, fiind pline de sarm.

Citește mai departe AICI.

×
Subiecte în articol: felicia horoscop