x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Idei în reCreaţie, un curs dedicat copiilor

Idei în reCreaţie, un curs dedicat copiilor

21 Iun 2013   •   14:40
Idei în reCreaţie, un curs dedicat copiilor

M7atelier este un spaţiu educaţional neconvenţional, în care adulţii şi copiii pot experimenta, antrena şi aprofunda modalităţi plastice de percepţie vizuală.

“Idei în reCreaţie” este un aterilier dedicat copiilor, un curs de creaţie de obiect, gândit ca un exerciţiu de fantezie creativă. Pornind de la un obiect adus din spaţiul personal (minge, jucărie uzată, pantof, pălărie etc) copiii creează aici o poveste nouă, o lucrare artistică tridimensională. Obiectul adus de acasă este interpretat într-un context nou, este transfigurat, recreat cu ajutorul imaginaţiei şi al tehnicilor specifice artei: papier mache, colaj, pictură, modelaj, decupaj.

Cursul de intervenţie artistică organizat la M7atelier (m7atelier.wordpress.com)  are ca scop formarea unor obişnuinţe, conturarea unei personalităţi creative, uşurinţa manevrării materialelor, dar şi a uneltelor de lucru. Acesta se organizează în perioada 24-28 iunie, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri. Complexitatea lucrărilor este diferenţiată, fiecare copil abordând lucrarea în funcţie de capacitatea vârstei sale.


×