x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Împământarea - terapia miraculoasă cu ajutorul pământului. Reduce durerea, stresul, inflamațiile

Împământarea - terapia miraculoasă cu ajutorul pământului. Reduce durerea, stresul, inflamațiile

29 Mai 2015   •   12:05
Împământarea - terapia miraculoasă cu ajutorul pământului. Reduce durerea, stresul, inflamațiile

Stilul de viaţă modern ne-a înstrăinat de pământul care ne dă viaţă şi care ne susţine. De-a lungul istoriei umanităţii, civilizaţii întregi au onorat pământul şi conexiunea cu acesta.

Trăim pe o planetă plină de energii naturale. Nisipul, iarba, pământul proaspăt arat, sunt câmpuri energetice la care ne putem conecta oricând. De curând, acest fenomen a fost studiat şi explicat de specialişti în geologie, geofizică, biofizică, electronică şi medicină. De la ei am învăţat că Terra funcţionează ca o baterie uriaşă, iar prin pulsaţiile ritmice ale energiei naturale care curg prin suprafaţa pământului, maşinăria vieţii are un ritm echilibrat, pentru fiecare vieţuitoare a Mamei Pământ.

“În momentul în care piciorul tău atinge pământul şi te conectezi la el, fiziologia ta se schimbă. Imediat începe o normalizare, o schimbare antiinflamatoare este declanşată. Oamenii se inflamează deoarece nu se conectează niciodată cu pământul, sursa electronilor liberi care pot neutraliza radicalii liberi din corp, care, la rândul lor, pot cauza boală şi distrugere celulară”, explică biofizicianul James Oschman, PhD, autor şi reputat expert în medicina energetică.

Te-ar putea interesa și Top 6 plante care stimulează memoria. Pierderea memoriei este reversibilă, dacă îi cunoști leacul!
13 lucruri incredibile pe care le poți face cu zațul de la cafea

Care sunt beneficiile pe care ni le aduce împământarea?

 Reduce inflamaţia şi îmbunătăţeşte sau elimină simptomele a multor tulburări legate de inflamaţii;
 Reduce sau elimină durerea cronică;
 Îmbunătăţeşte somnul, facilitează o odihnă mult mai profundă;
 Reduce nivelul de stres;
.......................

Citește continuarea articolului pe REVISTA FELICIA


×
Subiecte în articol: meditatie