x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby IRIDOMANȚIA sau GHICITUL în OCHI

IRIDOMANȚIA sau GHICITUL în OCHI

05 Aug 2014   •   18:19
IRIDOMANȚIA sau GHICITUL în OCHI

 Cercetătorii americani au descoperit recent că diferite nuanţe de culori ale ochilor pot fi legate de anumite tipuri instinctive de comportament

Studii antropologice au demonstrat că melanina (pigmentul care dă culoare ochilor, pielii şi părului) este foarte abundentă în cazul unor tipologii temperamentale şi mai sărace la altele. Astfel, s-a întocmit o clasificare a tipologiilor caracteriale, în funcţie de procentajul de melanină din iris (ochi), piele şi păr.

Culoarea ochilor ne trădează caracterul. Dar care e diferența între IRIDOMANȚIE (ghicitul destinului în iris) și IRIDOLOGIE (diagnosticul bolilor în funcție de ceea ce citești în iris)?

Ochi albaştri
Persoanele cu ochi albastri foarte deschişi, blonde şi cu ten alb sunt, de regulă, non-emotive, active, echilibrate psihic, însă foarte puţin dotate cu unele capacităţi afective, mai puţin profunde în gândire. Studiile recente au dovedit că această tipologie este înclinată spre ştiinţe exacte, precum matematică, informatică, automatică.
Persoanele cu ochi albaştri, cu ten şi păr mai închis au tendinţe asemănătoare cu prima categorie descrisă, fiind în schimb ceva mai reactive emoţional, uneori foarte timide, având însă un plus de creativitate şi o memorie vizuală foarte dezvoltată. Dovedesc un puternic spirit critic şi o înclinaţie mai mare spre cunoaştere, analiză, fiind foarte buni medici, arhitecţi şi mai puţin filozofi sau oameni de artă.

Ochi albaştri-verzui
...........................................................

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro



Te-ar putea interesa și 
Doi profeți, aceeași predicție înfricoșătoare: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL vine în 2014
Soluție inedită pentru problemele planetei: un WC special pentru savanți, pe orbita Terrei
ZODIILE și SEX-APPEAL-ul. Cât de SEXY sunt femeile, în funcție de ziua în care s-au născut!
8 moduri prin care poți să scapi de sughiț
Controlează transpirația abundentă cu ajutorul dietei


×
Subiecte în articol: felicia ghicit