x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby "Poveste cu fluturi", la Muzeul Antipa

"Poveste cu fluturi", la Muzeul Antipa

03 Aug 2016   •   11:40
"Poveste cu fluturi", la Muzeul Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită grădinițele să participe la o „Poveste cu fluturi”, un program de vacanță desfășurat în gradina Muzeului, până în data de 4 septembrie 2016.

Proiectul care are în componență o serie de ateliere interactive destinate preșcolarilor se desfășoară în paralel cu expoziția de fluturi tropicali vii „Culorile prind aripi” și o secondează îndeaproape.

Cinci naturaliști ai Muzeului le dau întâlnire micuților pe pajiștea din fața serei cu fluturi tropicali vii, in fiecare joi, între orele 10.00 și 12.00. Pe parcursul acestor întâlniri, preșcolarii au ocazia să se joace și să învețe lucruri noi despre lumea fascinantă a fluturilor, iar la finalul programului au posibilitatea să facă o vizită în sera de fluturi.

„Vara aceasta, Muzeul Antipa spune o frumoasă poveste piticilor de grădiniță. Ei se vor juca, vor învăța despre delicatele creaturi colorate și vor înțelege de ce trebuie să le ocrotim. Micuții își vor testa simțurile și își vor pune la încercare imaginația și îndemânarea. Prin activități interactive, vom intra împreună într-o lume minunată, plină de forme și culori!”, declară Petre Bogdan Matei, unul dintre coordonatorii acestui program.

Prețul unui atelier este de 25 lei/participant și include atât participarea la atelier cât și o vizită în sera de fluturi.

Activitatea este destinată grădinițelor, iar participarea se face prin înscriere prealabilă pe e-mail: info@antipa.ro.

Mai multe detalii, pe www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

 

 

 

×