x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Record european de participanţi la Kendama Play de la Bucureşti

Record european de participanţi la Kendama Play de la Bucureşti

17 Mai 2017   •   16:16
Record european de participanţi la Kendama Play de la Bucureşti
Sursa foto: Foto: commons.wikimedia.org/Isakkk

România a stabilit un record european la competiţia de Kendama, joc care devine din ce în ce mai popular printre copiii din ţara noastră, cu 659 de persoane care s-au înscris şi au participat la concursul Kendama Play de la Bucureşti, informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES. 

"Ne face plăcere să anunţăm că Bucureştiul a găzduit cel mai mare eveniment european dedicat Kendama de până acum. Competiţia Kendama Play a ajuns la incredibilul număr de 659 de participanţi", a afirmat Marc Wibbels, CEO Kendama Europe, citat în comunicat. 
Competiţia de Kendama de la Bucureşti a devenit astfel cea mai mare din Europa şi a doua din lume după cea de la Singapore. 
Evenimentul organizat la Bucureşti l-a avut ca invitat special pe Illin Iliev, celebru pentru stilul lui unic de dans şi mânuire a kendamei (flow style spacewalk combos), iar CRBL, unul dintre organizatori, a interpretat noua sa melodie rap dedicată acestui sport în vogă. 
Participanţii care au dat dovadă că pot face cele mai tari trick-uri au câştigat atât jucării Kendama, cât şi alte accesorii dedicate pasionaţilor de acest sport. Premiul cel mare a fost câte un loc pentru câştigătorii la categoriile de Avansaţi şi Începători în tabăra Kendama organizată de CRBL. 
Concursul, organizat de Plaza România şi Diverta, împreună cu CRBL, a fost organizat în contextul în care fenomenul Kendama a avut un succes de public spectaculos în România, rămânând neegalat de niciuna din ţările Uniunii Europene.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: record kendama play bucuresti