x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Târguri de Mărțișor

Târguri de Mărțișor

26 Feb 2016   •   11:21
Târguri de Mărțișor
Dichisar de primăvară
Evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare și prețioase în care publicul bucureștean poate face cunoștință cu noii creatori români. Petreceți alături de tinerii creatori un weekend fun cu shopping de primăvară, muzică bună și creativitate cât cuprinde. Evenimentul are loc în Impact Hub Bucharest, în 27 și 28 februarie.

Bounty Fair – târg de mărţişoare româneşti

În weekend-ul 27-28 februarie, la Casa Universitarilor București, între orele 10:00 și 19:00, are loc evenimentul de handmade și design românesc Bounty Fair, dedicat mărțișorului. Intrarea la eveniment costă 5 lei de persoană, iar copiii până în 14 ani au acces gratuit.

LOVE Yard Sale
LOVE Yard Sale vă invită la ediţia lunii februarie în Mântu-leasa 40 (bar & grill). Vă așteaptă o varietate de articole (îmbrăcă-minte, încălțăminte, accesorii, podoabe, mici decorațiuni) în stare foarte bună și bună, multe din ele chiar noi. Prețu-rile nu îți vor da bugetul peste cap.

Târgul Mărţişorului Braşov
În perioada 26-28 februarie, la Centrul Cultural Reduta, are loc Târgul de Mărţișor. La târg veţi găsi produse handmade, mărţișoare, toate 100% româ-nești, lucrate cu drag.
 

×
Subiecte în articol: targuri de martisor martisoare