x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Ziua de aur a fiecărei zodii. Momentul în care îți vor merge toate brici

Ziua de aur a fiecărei zodii. Momentul în care îți vor merge toate brici

08 Mar 2017   •   17:07
Ziua de aur a fiecărei zodii. Momentul în care îți vor merge toate brici

O simți încă de când te trezești dimineața: e o zi pur și simplu fabuloasă! Aerul e încărcat de un parfum aparte, iar tu nu poți să îți ștergi zâmbetul de pe buze, deși nu ți s-a întâmplat încă nimic extraordinar: momentele excepționale știu să își facă apariția, scrie ziarulring.ro.

Noi îți oferim însă un avantaj în plus: îți precizăm care va fi cea mai norocoasă zi a ta din primăvara 2017, dar și minutul de aur în care vei beneficia de „lipici” la succes. De acum încolo, te vei putea pregăti ca atare pentru ziua ta fantastică!
Ziua de aur cu care te răsfață primăvara 2017

Berbec. Poți sta liniștită: se pare că astrele ți-au pregătit nu doar o zi de aur, ci o întreagă primăvară strălucitoare. Mai ales pe plan profesional, situația ta va fi una înfloritoare: te așteaptă chiar o promovare sau o mărire de salariu la orizont. Fii cu ochii pe calendar, pentru că pe 16 mai, la ora 14:26, contextul planetar se aliniază pentru ca tu să ai parte de noroc din abundență: e momentul în care îți convingi șeful că e cazul să investească în tine!

×
Subiecte în articol: zodii horoscop zodiac