x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

05 Ian 2017   •   17:21
Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, este normal să fii îngrijorată cu privire la norocul tău în dragoste. Însă ghinionul nu le pândește doar pe cele care sunt singure, ci și pe cele aflate într-o relație. Iată care sunt nativii care ar trebui să fie în alertă în 2017, scrie ziarulring.ro.

Berbec

Din păcate, lista ghinioștilor este deschisă de zodia ta. Dacă în prima parte a anului pare că soarele răsare și pe strada ta, adevărul este că în vară nu e exclus să ai parte de o mare dezamăgire. Partea bună este că o cură la mare, cu soare, îți va alina rănile sufletești. Dacă vrei să scapi de ghinion, trebuie să eviți certurile în cuplu, să comunici mai mult și să fii mai relaxată în prezența partenerului.

Leu

Doar nativii care nu sunt angajați deja într-o relație vor avea ghinion în dragoste în 2017. Dacă până acum ți-a fost greu să îți găsești jumătatea, spiritul tău independent va continua să țină la distanță posibilii pretendenți și în prima parte a anului. Încearcă să nu îl mai cauți după un anumit tipar. Lasă iubirea să te surprindă, chiar dacă în primă fază ți se pare că tipul nu are nimic din ceea ce te-ar putea da pe spate.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop horoscopul dragostei