x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Horia Brenciu, despre colegul sãu de la „X Factor”: „Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!”

Horia Brenciu, despre colegul sãu de la „X Factor”: „Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!”

16 Sep 2018   •   18:10
Horia Brenciu, despre colegul sãu de la „X Factor”: „Are şi Bendeac o limitã, nu mai suportã!”

Fie că vin pentru prima dată sau nu la ”X Factor”, concurenții par să fi învățat că atitudinea este foarte importantă când e vorba de carieră. Este şi cazul Marinei Anghel, o tânãrã concurentã din Bucureşti, care în momentul în care Bendeac s-a aşezat în genunchi în faţa ei, în culise, nu a ezitat sã-l întrebe „Mã ceri?”. Nici Mihai nu s-a lãsat mai prejos: „Dacã te-aş cere, ce ai zice?”, iar rãspunsul tinerei îl va lãsa fãrã cuvinte.

            Adevãrata surprizã va veni însã la finalul prestaţiei, când Mihai Bendeac o va sãruta pe concurentã chiar pe buze, şi nu doar o datã. „Aceastã concurentã a fost pupatã de Bendeac, pe gurã, de vreo 15 ori! Nici mai mult, nici mai puţin! Are şi Bendeac o limitã, nu mai suporta! Dupã douã sãptãmâni de audiţii şi-a zis << gata! Pe cine pup?!”, a glumit juratul Horia Brenciu, atunci când prezentatorul show-ului a mãrturisit cã nu mai fãcuse acest lucru pânã acum „X Factor”. Dacã a reuşit Marina sã îi cucereascã și pe juraţi şi să le câștige și voturile, telespectatorii vor afla marțea aceasta, de la 20:00, în cadrul celui mai nou sezon „X Factor”, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1. 

×