x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Idilă la”Splash! Vedete la apă”? „Unde e Simona Trașcă e și Andrei Andrei. Îl atrage ca un magnet”!

Idilă la”Splash! Vedete la apă”? „Unde e Simona Trașcă e și Andrei Andrei. Îl atrage ca un magnet”!

05 Aug 2015   •   10:11
Idilă la”Splash! Vedete la apă”? „Unde e Simona Trașcă e și Andrei Andrei. Îl atrage ca un magnet”!

Joi și vineri, de ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, opt noi vedete vor încerca să-și demonstreze talentul și curajul în ceea ce privește săriturile în apă de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Printre acestea, Simona Trașcă și Andrei Andrei, cunoscut telespectatorilor Antenei 1 din postura de protagonist al show-ului “Burlacul”.

Cei doi concurenți au fost, la antrenamente, de nedespărțit. “În loc să-și execute săriturile și să cadă cum trebuie în apă, el cade în ispitele Simonei. Unde e Simona Trașcă e și el. Îl atrage ca un magnet”, spune Claudia Tiu, antrenoarea lui Andrei Andrei.

De altfel, Simona nu se sfiește să declare în fața camerelor de luat vederi că Andrei arată bine și cântă foarte frumos. “El arată bine din cap până în picioare... Mor după părul lui. M-aș juca toată ziua în părul lui... Mi-a și cântat, știe să cânte foarte frumos. Chiar m-a impresionat”, spune Simona.



Ce are de spus Andrei Andrei despre Simona Trașcă, dar și ce declarații despre acest subiect vor face colegii celor doi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri, de la ora 20.30, numai “Splash! Vedete la apă”.

×