x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber În acest weekend, Cove şi Constantin Enceanu îşi deschid sufletul la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars

În acest weekend, Cove şi Constantin Enceanu îşi deschid sufletul la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars

19 Sep 2014   •   17:40
În acest weekend,  Cove şi Constantin Enceanu îşi deschid sufletul la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars

Actorul  şi  omul de televiziune Gabriel Coveşeanu Cove va fi invitatul Florentinei Fântânaru mâine, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. Cove mărturiseşte telespectatorilor că divorţul prin care a trecut l-a marcat, dar nu l-a doborât: “poţi să  mergi mai departe, important este să te întelegi cu fostul partener şi să-ti iubeşti copilul”. Despre actuala lui soţie, Florentina, actorul spune că a fost nevoie de  “nişte ani să-mi dau seama că suntem la fel, că ne potrivim. Am fost împreună mult timp, am trecut prin nişte situaţii. Soţia mea are un lucru extraordinar  pe care puţină lume îl are în ziua de azi: are o inteligenţă emoţională fantastică”, spune el. Cum a decis Cove să o ceară de soţie, telespectatorii Antenei Stars  vor afla mâine, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Duminică, tot de la ora 13.00, cântăreţul de muzică populară, Constantin Enceanu  se destăinuie telespectatorilor de la Antena Stars, într-o nouă ediţie “Dincolo de aparenţe”. “Singurul lucru pe care am să-l reproşez soţiei mele este acela că nu a vrut să-mi facă al doilea copil”. Deşi îşi iubeşte fata extrem de mult, artistul îi declară Florentinei Fântânaru, gazda emisiunii, că nu intervine deloc în căsnicia ei : “eu am locuit în aceeaşi casă cu socrii mei şi i-am apreciat foarte mult că mi-au respectat intimitatea. La fel fac şi eu cu fiica mea”.

Ce alte mărturisiri neaşteptate va mai face Constantin Enceanu, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: dincolo de aparente Antena Stars